Samensterker.nl, voor een nóg beter leven in je buurt

Samensterker

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goed leven leidt in een betrokken buurt en daar doet wat kan. Wij zijn gelukkig niet de enige: er zijn talloze organisaties in Nederland die met passie bijdragen aan een betrokken buurt. Helaas zijn zij vaak onbekend bij veel inwoners. Daar gaan wij bij helpen! Op Samensterker.nl kunnen zij nu hun verhaal vertellen. Wij brengen deze verhalen dan naar actieve inwoners in heel Nederland.  Dit doen we door deze verhalen te publiceren op al onze online inwonersplatformen in meer dan 70 gemeenten. Zo bereik je makkelijker actieve inwoners en kun je nog meer betekenen.

SeniorWeb is één van de organisaties die SamenSterker gebruikt.  Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk” vertelt Hanna Lakerveld, Online Marketeer. “Al 26 jaar helpen wij senioren digitaal vaardig te worden en te blijven. Omdat zij vaak niet meer werken, is het soms lastiger voor ze om bij te blijven. Daarnaast gaan de ontwikkelingen op digitaal gebied snel en raakt de maatschappij meer en meer gedigitaliseerd. Wij bieden stap-voor-stap uitleg via artikelen op de website, in de nieuwsbrief en in ons tijdschrift Enter, we geven online cursussen, hebben een helpdesk en bieden hulp aan huis. Maar SeniorWeb heeft ook 470 leslocaties in het hele land, waar mensen terecht kunnen voor hulp en uitleg.

Hanna plaatst elke twee weken een artikel op SamenSterker.nl. ,,Ik hou het luchtig en schrijf over heel verschillende onderwerpen. Ik vind SamenSterker.nl erg gebruiksvriendelijk en je kunt je content ook vooruit inplannen. Onze motivatie is hulp en inspiratie bieden, maar ook naamsbekendheid speelt een rol. Ons doel is dat iedereen kan mee (blijven) doen in de digitale wereld.”

Werk jij ook aan betrokken buurten in heel Nederland? Vertel je verhaal op samensterker.nl en bereik actieve inwoners in dorp en wijk.

Vraag nu een uitnodiging aan op Samensterker.nl

 

Samensterker.nl is een gratis service van mijnbuurtje.nl. Hiermee bereik je 500.000 actieve inwoners via onze ruim 70 online buurtplatformen in Nederland. Een lokaal team enthousiaste buurtverbinders zorgt voor de content van dit platform: voor mooie verhalen en een betrokken buurt waar mensen elkaar vinden. Op Samensterker.nl publiceer je met een paar kliks je verhaal en dit verschijnt dan automatisch op alle buurtplatformen en in hun wekelijkse nieuwsbrief. Bekijk een leuk voorbeeld op samensintanthonis.nl onder het kopje ‘Goed leven in je buurt’. Jouw berichten komen op deze plek. Hier vind je meteen mooie voorbeelden van andere organisaties.