Heel eenvoudig gezegd:

  • We helpen bewoners zich meer thuis en verbonden te voelen in hun buurt en maken het makkelijker voor ze om dingen zelf te regelen in de buurt.
  • We helpen ondernemers om effectiever en goedkoper te communiceren en samen te werken
    met hun klanten.
  • We helpen gemeenten, woningcorporaties , zorg- en welzijnsinstellingen om
    effectiever en goedkoper te communiceren en samen te werken met burgers, huurders of cliënten. Zo benut je veel beter dit potentieel en lever je een betere dienstverlening.

Lees hier meer over de voordelen voor gemeenten, de voordelen voor woningcorporaties en de voordelen voor voor zorg- en welzijnsinstellingen.

mijnbuurtje verdient zichzelf terug
Omdat buurtsites onderling gekoppeld zijn ontstaat er een krachtig communicatienetwerk in je gemeente. Dit is bijzonder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld instellingen, organisaties, bedrijven en zzp-ers. Door buurtverbinders te organiseren in een non-profit organisatie verwerf je inkomsten door de verkoop van abonnementen aan deze partijen. Met deze inkomsten financier je de kosten van het mijnbuurtje platform en de andere organisatiekosten. Zo ontstaat er een duurzame oplossing die ook financieel zelfstandig is.

Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Kijk dan hier hoe je mijnbuurtje in slechts vier stappen in jouw gemeente introduceert.