Wij trainen bewoners als buurtverbinder en geven bewoners een online dorpsplein. Zo verbind je alle hulp, spullen en creativiteit bij jou in de buurt en hoeft niemand zich meer eenzaam te voelen.
Download nu het gratis starterspakket voor een meer verbonden buurt!

Beste lezer,

na de zomer is de drukte bij ons echt losgebarsten! Steeds meer gemeentes weten ons te vinden met vragen rondom het losmaken van energie bij bewoners. Maar ook over het inrichten van moderne digitale buurtplatformen om met bewoners te praten over belangrijke onderwerpen en tegelijkertijd de onderlinge community te versterken.

Vind je het leuk om eens hierover met ons te sparren? Bel of mail ons, we komen graag bij je buurten!

Vriendelijke groet,

Eric, Imme & Hanneke


Wegens succes herhaald: ons congres!

Wil je de energie van bewoners losmaken, via een modern platform gebruik maken van wat er al is in de buurt, maar ook graag weten wat je bewoners willen en vinden? En vind je het lastig om dit als gemeente, zorg of welzijn voor elkaar te krijgen? Dan is ons congres ‘Buurtplatformen: weggegooid geld of échte verbindingen?’ op 24 november iets voor jou! Ons vorige congres was in no-time volgeboekt, dus wees er op tijd bij. Lees meer en schrijf je in


Je eigen buurtplatform op maat

We ontwikkelen ons platform gestaag door en zijn supertrots! Je kunt het nu inrichten in je eigen stijl en zelf bepalen welke informatie zichtbaar is. Lees hier meer over de nieuwe mogelijkheden.


Oei, we groeien!

Als social enterprise streven wij naar een grote maatschappelijke impact maar wél op een zakelijke manier. Om ook in de toekomst vol door te pakken is groei van ons bedrijf daarom essentieel. Gelukkig krijgen we steeds meer gemeentes als klant: we gaan de komende tijd aan de slag in Rotterdam, Papendrecht, Delft, Overbetuwe, Boxmeer en Kranenburg (Dld).  Vind jij een leuke, bruisende buurt waar niemand meer eenzaam hoeft te zijn ook belangrijk? Help ons verder groeien en neem gerust contact op!

Meer weten over de mijnbuurtje aanpak? Kijk op mijnbuurtje.nl of download het vernieuwde gratis starterspakket voor een verbonden buurt.