Nieuwe mogelijkheden voor nog meer maatwerk in je platform

In de mijnbuurtje aanpak sluiten we maximaal aan op de lokale situatie. Want geen buurt in Nederland is hetzelfde. In ons platform waren er al veel mogelijkheden om een eigen uniek online dorpsplein op te zetten. Zo heeft ieder dorpsplein een eigen domeinnaam, eigen herkenbare kopfoto’s, maak je zelf je eigen menustructuur en bepaal je zelf de inhoud van notificatie berichten. Omdat wij die eigenheid zo belangrijk vinden ontwikkelen we ons platform hierin voortdurend verder. En we zijn best trots op de nieuwe mogelijkheden!

Eigen basiskleuren
Ieder online dorpsplein kan nu zelfgekozen basiskleuren instellen. Zo sluit je bijvoorbeeld aan bij de huisstijl van de lokale krant waarmee je samenwerkt.

Onderdelen aan- of uitzetten
Ook is het nu mogelijk om bepaalde onderdelen van het dorpsplein wel of juist niet te gebruiken. Om bijvoorbeeeld tijdens de introductiefase van je platform bepaalde onderdelen niet meteen te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de onderdelen ‘hulp gevraagd’ en ‘hulp geboden’ op een later moment introduceren. En al helemaal mooi is dat je nu ook de indeling van de home pagina kunt bepalen. Zo krijgen de onderdelen die jij het meest belangrijk vindt, ook de belangrijkste plek op je home pagina.

Hiermee is het mijnbuurtje platform uniek in de aansluiting op elke specifieke lokale situatie, zelfs in Europa!

Meer weten over de mogelijkheden en de kosten?  Neem dan contact met ons op.