mijnbuurtje ontmoeten?

Wat we heel graag doen is het delen van ons gedachtegoed, zodat steeds meer mensen elkaar gaan vinden en samen dingen gaan doen. We ontwikkelden hiervoor al onze trainingen en onze online dorpspleinen. We adviseren buurtbewoners, gemeentes en organisaties over hoe ze meer verbindingen tot stand kunnen brengen en hoe ze datgene wat er al is aan kennis, informatie en middelen nog beter zichtbaar maken. Hiervoor geven we vaak presentaties en workshops aan genodigden.

Daarnaast worden we steeds vaker gevraagd om ter inspiratie of ondersteuning onze ervaringen te delen met mensen die interesse hebben in het verbeteren van hun buurtcommunicatie.  Vanaf dit jaar vertellen we hier regelmatig over op congressen of bijeenkomsten. De momende tijd kom je ons in ieder geval tegen op de volgende plaatsen:

19 januari 14.00- 17.00 uur Zorgaanbiedersmarkt Nijmegen in Vasim Nijmegen

8 juni 10.00- 16.00 uur Movisie Congres Wat werkt bij Sociale Netwerken in Antropia, Driebergen

Daarnaast zijn we weer druk bezig met de voorbereiding van een congres voor professionals die te maken hebben met de transities en de nieuwe WMO wetgeving. Binnenkort vertellen we daar meer over. Wil je actief op de hoogte gehouden worden van ons nieuws en het komende congres? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief! We ontmoeten je graag!