Jessie HaarenEEN

Met welk talent ben jij geboren?

Deze buurtspelvraag legden we voor aan Jessie Dunk, buurtverbinder voor Haareneen.nl.

Jessie: ,,Grappig. Zulke prikkelende vragen stel ik zelf ook vaak aan het eind van een overleg met buurtverbinders of aan vriendinnen. Maar nu krijg ik hem zelf voorgelegd. Tja, ik denk dat mijn grootste talent is het bouwen van bruggen. Ik leg graag nieuwe contacten en vind het heel belangrijk ze daarna ook goed te onderhouden. Ik probeer altijd open te staan voor anderen, iedereen voldoende aandacht te geven, maar ook te laten weten wat ik van ze vind. Als ik ergens ben, ben ik er ook echt, met al mijn aandacht. Mensen die het zwaar hebben krijgen regelmatig een kaartje van mij. Ik wil ze laten weten dat ik aan ze denk. Als je eenmaal contact hebt met mij, kom je niet zo snel meer van me af! Haha!”