Waar ben je het laatst op vakantie geweest en wat was je beste ervarring daar?Omdat het vakantietijd is, leek het ons leuk om daar een vraag over te stellen aan Coördinator integrale wijkontwikkeling Ingrid de Graaff uit de gemeente Best, betrokken bij www.pleinbest.nl.

We legden Ingrid de vraag voor: “Waar was je het laatst op vakantie en wat was je beste ervaring daar?”

Ingrid gaf ons het volgende verrassende antwoord: “Mijn laatste vakantie was vorig jaar, in India. India heeft mijn hart gestolen en ik heb er veel mooie ervaringen opgedaan. Wat ik tijdens deze reis erg mooi vond, was een meditatie in een rivier. Dit deden we tijdens een wandeling bij een cursus bij Isha Yoga in Coimbatore. Heel bijzonder vond ik het om tussen alle drukte van de andere cursisten in het stromende water te zitten, verbonden met de aarde en het water, en de zon te voelen schijnen, de wind te voelen waaien en tegelijkertijd bewust te zijn van mijn eigen ademhaling. Heel gaaf!”

Mooi om te lezen wat Ingrid zo raakte, dank voor je antwoord Ingrid! Door de buurtvragen leer je mensen echt op een andere manier kennen. Wil jij jouw buren ook wel eens wat beter leren kennen? Bestel dan nu ons buurtspel!