PuurPapendrecht - Leni

Ik kan niet meer zonder

“Het mooie van PuurPapendrecht.nl vind ik dat het van de bewoners zelf is, ze kunnen er zelf vragen én brengen. Ook de gemeente en heel veel organisaties zijn hier te vinden, waardoor je een sterk netwerk krijgt. Dat bespaart bovendien veel geld. Voor mijn werk kan ik niet meer zónder. In plaats van een gemeentegids hebben we op PuurPapendrecht een sociale kaart. Die is actueel en alle activiteiten zijn direct zichtbaar. Mijn sportcollega is heel blij met de inschrijfmodule en we maken ook gebruik van de ‘Elkaar Helpen’-module voor vraag en aanbod van vrijwilligers. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: begin er vandaag nog mee. Zoek een of twee professionals en een paar actieve inwoners. Mijnbuurtje.nl zet vervolgens iedereen in zijn kracht!”

-Leni van Mourik, Wijkcoördinator, Initiatieven-makelaar én Buurtverbinder in Papendrecht – L.van.Mourik@papendrecht.nl