Als gemeente sta je de komende tijd voor een hoop uitdagingen. Een mogelijke tweede golf van besmettingen en de bijbehorende maatregelen, toenemende eenzaamheid onder ouderen, economische teruggang en groeiende armoede & schuldenproblematiek, de noodzaak voor een gezondere leefstijl, dementievriendelijke gemeente en inclusie. Projecten zoals de nieuwe omgevingswet en de energietransitie lopen gewoon door…. 

Een hoop werk en een pittige opgave die je alleen maar samen met je inwoners voor elkaar krijgt. Hiervoor is het essentieel dat je goed samenwerkt, elkaar kunt vinden en ieders kwaliteiten benut. Normaal is dit al een flinke klus, maar hoe doe je dit in een periode waarin inwoners moeilijk bereikbaar lijken? Dat vertellen we je in deze gratis workshop [link].

Onze wetenschappelijk bewezen aanpak zorgt in meer dan 120 steden, dorpen en wijken voor sterkere communities waar mensen elkaar vinden en samenwerken. Actieve inwoners spelen hierin samen met ambtenaren en professionals een sleutelrol. Een modern communityplatform zorgt voor optimale communicatie en informatie.

Tijdens de eerste Coronagolf wisten we duizenden mensen aan elkaar te verbinden en te activeren. Meld je aan voor onze gratis workshop en leer hoe je inwoners te allen tijde kunt betrekken en activeren, zodat ook jouw gemeente klaar is voor de toekomst!

Boek nu je plaats voor de workshop: Goed voorbereid op de tweede golf.