Fijne feestdagen!

2014 was een bijzonder jaar voor mijnbuurtje. Als organisatie werden we volwassen. Zo organiseerden we ons eerste congres waar meer dan 70 deelnemers uit welzijnsland op af kwamen. Stonden we op tientallen podia voor groter en kleiner gezelschap te vertellen wat een verbonden buurt bewoners en professionals brengt en trainden we tientallen buurtverbinders en wijkprofessionals.

Mijnbuurtje werd ook buiten Nijmegen opgepakt. Den Bosch, Apeldoorn, Arnhem en Wijchen startten met hun eigen buurtsites en in 2015 komen daar weer een aantal mooie gemeentes bij. We werden een social enterprise en kregen steeds meer media aandacht. Er werd door en over ons  geschreven in kranten, blogs en we werden genoemd in verschillende (les) boeken. Daarnaast verhuisden we (weer) naar een ander kantoor, kregen we een aantal nieuwe collega’s en sloten we mooie samenwerkingen met partijen die ons helpen bij onze groei. En in de laatste weken van het jaar werden we verrast door de nominatie voor Nijmegenaar van het jaar 2014...

Maar natuurlijk draait alles om de mensen. Op de valreep van dit jaar beleefden we de eerste landelijke buurtverbindersdag.  Heerlijke dag waarin het enthousiasme en de gedrevenheid van de buurtverbinders bijna tastbaar was. We willen hen en alle buurtbewoners en professionals die zich afgelopen jaar hebben ingezet voor hun eigen buurt ook namens ons bedanken. Prachtig hoeveel mensen zich bezig houden met het verbeteren van hun eigen buurt! We wensen jullie fijne feestdagen en alle goeds voor 2015!