Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grip op communicatie rondom de Oekraïne crisis.

14 april @ 09:30 11:00

De oorlog in de Oekraïne maakt bij iedereen veel los. Inwoners en organisaties willen hulp bieden en initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe en waar verzamel je alle initiatieven, hoe houdt je overzicht en borg je dat de juiste dingen gebeuren?
Na huisvesting gaan allerlei andere vraagstukken spelen. Hoe regel je zaken als verzekeringen, school, werk? Hoe zorg je dat goedbedoelde initiatieven positief blijven lopen? En hoe houd je straks de moed erin? Dan is met elkaar samenwerken als community en een goede informatievoorziening essentieel. Hiermee kunnen we je nu snel helpen.

Tijdens een interactieve workshop laten we zien hoe je met ons community platform en aanpak zorgt voor structuur in deze chaotische tijd. Je leert hoe je informatie rond de crisis in de Oekraïne handig bundelt en hoe jij als gemeente overzicht houdt op de vele initiatieven en activiteiten die nu ontstaan. We delen voorbeelden van gemeenten waar we al actief zijn.

Als mijnbuurtje zijn we al langer dan 10 jaar bezig met het verbinden van inwoners, organisaties, initiatieven en gemeenten. Onze aanpak wordt gebruikt in meer dan 70 gemeenten. We laten jou graag kennismaken met de aanpak en hoe we juist in deze tijd, een versnelde start kunnen maken.

Schrijf je in voor deze workshop

14 april @ 09:30 11:00

mijnbuurtje.nl