Wij hebben jarenlange ervaring met het verbinden van bewoners en professionals. Via de mijnbuurtje aanpak trainden we meer dan vierhonderd bewoners en professionals als buurtverbinder en gebruiken al dertig gemeenten ons online buurtplatform om lokale kracht te vinden, verbinden en versterken. Met deze expertise ontwikkelden wij nu ook een interactieve sociale kaart die écht verbindt. Vraag nu de brochure aan en neem contact met ons op.

Actuele en complete gegevens op één plek snel vindbaar
Op één plek vinden bewoners actuele en complete gegevens vinden van alle aanbieders van professionele hulp, ondersteuning en activiteiten.

Aanbieders doen gemotiveerd mee
Aanbieders, organisaties en hun professionals kunnen zich via prachtige layouts optimaal presenteren en communiceren met hun doelgroep maar ook met elkaar. Zo houden ze hun gegevens automatisch goed bij.

Eenvoudig beheer
Je houdt eenvoudig gegevens actueel en up-to-date door bijvoorbeeld met één druk op de knop informatie te laten verifiëren en direct aan te laten passen door aanbieders via de beheermodule of in één keer bestaande Excel spreadsheets te importeren.

Makkelijk uitbreidbaar met extra modules
Het systeem is eenvoudig uit te breiden met allerlei modules voor informele zorg, bewonersparticipatie, agenda en nieuws.

Vraag nu de brochure aan en neem contact met ons op.