Een sociale kaart die altijd klopt? En die ook nog zorgt voor talloze nieuwe ontmoetingen?

Als gemeente regel je hulp en ondersteuning voor je inwoners. Dan is het wel zo fijn dat ze dit makkelijk vinden op een sociale kaart. Maar er gebeurt nog veel meer in de samenleving waarvan je als gemeente het bestaan niet weet: wandelclubjes, mensen die samen eten, verenigingen, vrijwilligers. Mensen organiseren zelf van alles dat het leven mooier en makkelijker maakt.

Mensen kunnen elkaar niet meer vinden.

De grootste uitdaging van nu: je weet niet wat er allemaal is. Wie is waarmee bezig? Informatie is versnipperd en onbetrouwbaar. Hierdoor kunnen mensen en organisaties elkaar niet vinden en dat is echt heel jammer!

Bewezen aanpak die zorgt voor 60% meer ontmoetingen.

Wij ontwikkelden een bewezen aanpak die ervoor zorgt dat je sociale kaart altijd klopt. Die bovendien zorgt voor 60% meer ontmoetingen en activiteiten bij inwoners. Meer dan 50 gemeenten gebruiken deze aanpak al waarmee inwoners en organisaties elkaar makkelijker kunnen vinden. Dit proces bestaat uit slimme technologie en het benutten van de expertise van de inwonerscommunity. Maar ook het organiseren van een goede dialoog met elkaar en andere succesfactoren.

Wil je ook een sociale kaart die altijd klopt? Boek nu een gratis inspiratiesessie!

Neem dan nu contact met ons op voor een gratis inspiratiesessie (maximaal 5 deelnemers) om je te vertellen hoe je een sociale kaart krijgt, die altijd klopt en waarmee mensen en organisaties elkaar makkelijker vinden.