Een einde aan versnippering van informatie

Een einde aan versnippering van informatie

Er gebeurt van alles in je buurt. Iedereen heeft zijn eigen website met allerlei handige berichten. Maar heb jij tijd om dat allemaal te volgen? Ik niet! Samen met onze ontwikkelaars bedachten we iets slims. Wat nou als je één plek hebt waarop dat netjes bij elkaar staat en automatisch bijgewerkt wordt? Dat is nu gelukt! Op ons online communityplatform kun je nu aangeven welke websites je wilt volgen. Ons systeem checkt al die sites op nieuwe berichten en publiceert ze automatisch op het communityplatform. Of zet ze nog even in de wachtkamer als je eerst wilt controleren.

Concreet voorbeeld
Een concreet voorbeeld is een artikel op de website van de gemeente Oisterwijk over de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Dit lees je hier. Dit bericht is ook automatisch gepubliceerd op de site WegwijsinOisterwijk en dat bekijk je hier.  

Zo maken we een einde aan versnippering en bieden we inwoners alle informatie handig op één plek! Samen met alle andere mooie verhalen, activiteiten, vraag en aanbod, talenten en maatschappelijke voorzieningen.

Meer weten hierover? Neem dan eens contact met ons op.