De kansen van de tweede golf

Gratis Workshop voor meer verbinding in de buurt

Na een aantal succesvolle sessies in september verzorgt mijnbuurtje.nl ook in oktober een serie workshops ‘De kansen van de tweede golf’.

Gemeenten staan de komende tijd voor veel uitdagingen. Een tweede coronagolf dient zich aan, met opnieuw besmettingen, vervelende maatregelen en toenemende eenzaamheid. Maar ook de economische teruggang, groeiende armoede en schuldenproblematiek, het stimuleren van een gezonde leefstijl, een dementievriendelijke gemeente en de energietransitie zijn thema’s die veel van gemeentes vragen. 

Deze opdrachten krijgen zij alleen voor elkaar door samen te werken met de inwoners. Het is dus van belang dat gemeente en inwoners elkaar kunnen vinden en hun kwaliteiten optimaal weten te benutten.

Vaak zie je een versnippering van platformen met informatie. Waar vind je wat en hoe benader je elkaar in deze lastige tijd? mijnbuurtje.nl biedt uitkomst door middel van een integraal platform. In de gratis workshop ‘De kansen van de tweede golf’ leer je hoe je inwoners (nog beter) kunt informeren, betrekken en activeren. De tweede golf biedt ook kansen

Tijdens de eerste Coronagolf wisten we duizenden mensen aan elkaar te verbinden en te activeren. Meld je aan voor onze gratis workshop en leer hoe je inwoners te allen tijde kunt betrekken en activeren, zodat ook jouw gemeente klaar is voor de toekomst!

Boek nu je plaats voor de workshop: De kansen van de tweede golf