#coronahulp in jouw buurt

Online platform nu binnen 3 dagen online!

Mark Rutte zei het letterlijk: “Blijf elkaar helpen waar dat kan”. Veel inwoners willen dat dan ook. Het is echter heel moeilijk om lokaal de juiste hulp op de juiste plek te krijgen. Hoe kun je als gemeente inwoners hierbij faciliteren?coronahulp

Als aanbieder van lokale online buurtplatformen verbinden wij al inwoners in meer dan 50 gemeenten. Hierbij staat betrokkenheid in de buurt en onderlinge samenwerking centraal. Platformen hebben een eigen lokale identiteit en heten daarom Nijmegen-Oost.nlPuurPapendrecht.nl of MaasBuren.nl. Op deze platformen zien wij de laatste dagen een enorme toename in de aangeboden hulp en betrokkenheid van inwoners. Burgemeesters van deze gemeenten vragen hun inwoners om actief hun eigen buurtplatform te gebruiken. Bekijk een voorbeeld op https://nijmegen-oost.nl/elkaar-helpen.

Speciaal aanbod voor jou
Als sociale onderneming vinden wij het belangrijk dat juist nu inwoners elkaar kunnen vinden, zeker online. Daarom doen we je nu een speciaal aanbod. We maakten een speciale variant voor de coronacrisis waarmee je binnen een paar dagen jouw eigen lokale buurtplatform online hebt. Hierop delen inwoners hulpvragen, aanbod, tips en andere berichten met elkaar.

Ook bruikbaar na crisiselkaar helpen
Het platform is flexibel uit te breiden en na deze crisis bruikbaar voor andere opgaven waarbij samenwerking met en tussen inwoners essentieel is. Zoals de Omgevingswet en energietransitie. Je investeert dus in een duurzame oplossing.

Interesse? 
Bel ons op 024 – 2022 265  of mail naar contact@mijnbuurtje.nl.