23 april Congres Digitale buurtplatformen: Weggegooid geld of échte verbindingen?

Update:Het congres is volgeboekt. Als je je nu aanmeldt kom je op de wachtlijst en sturen we je een bericht als er een plaats vrij komt.

Schrijf je nu in voor een wervelend congres vol nieuwe inzichten en handvatten.

Werk je bij een gemeente of welzijnsorganisatie als professional, adviseur, projectleider of coördinator en ben je bezig met overheids- of burgerparticipatie, WMO transitie, faciliteren van eigen kracht en wijkcommunicatie? Dan is dit congres voor jou!

In de huidige decentralisaties worstelen veel professionals niet alleen met hun nieuwe rol maar ook met hoe ze bewoners kunnen activeren om zélf de regie te nemen. Hoe zorg je voor verbinding in de buurt en dat mensen écht met elkaar in contact komen? Als antwoord op deze vragen springen digitale platformen als paddenstoelen uit de grond en iedereen lijkt dé oplossing te hebben voor het activeren van bewoners. Maar hoe kies je de juiste aanpak of platform voor jouw gemeente of buurt? Welke doelen stel je en aan welke eisen moet dit platform voldoen?

Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je tot een overwogen keuze komen? Dan is hulp dichtbij. Als expert in het werkveld van online én offline buurtcommunicatie ontwikkelden wij een methodiek die je helpt om tot de juiste keuze te komen. Daarbij creëerde onze samenwerkingspartner Participe Advies een kaart waarmee je sociale beweging op gang brengt. Samen nodigen we je daarom graag uit voor het congres: Digitale buurtplatformen: Weggegooid geld of échte verbindingen?

Tijdens deze ochtend kies je twee workshops uit deze mogelijkheden:

  • Hoe kies je een digitaal buurtplatform?
  • Wat zijn jouw doelen met een digitaal burgerplatform?
  • Succes meten met de resultatenfabriek van Participe Advies
  • Hoe overwin je de weerstand van professionals tegen online communicatie?

Schrijf je nu in voor het congres “Digitale buurtplatformen: Weggegooid geld of échte verbindingen?” op donderdagochtend 23 april in Utrecht.

Hieronder lees je meer over het programma.

Locatie
Utrechts centrum voor de kunsten, Domplein 4 in Utrecht

Bedoeld voor
Deze workshop is bedoeld voor professionals, adviseurs, projectleiders en coördinatoren van gemeenten en welzijnsinstellingen die zich bezig houden met burgerparticipatie, WMO kanteling, faciliteren van eigen kracht en wijkcommunicatie.

Programma

9u         Ontvangst en koffie

9u30    Welkom door Eric Hendriks van mijnbuurtje.nl en Roos van Veen van Participe Advies

9u50    Naar de workshops

9u55    Start eerste workshop ronde

11u35    Koffie

11u50    Start tweede workshop ronde

12u30    Afsluiting en aansluitend lunch

Schrijf je nu in en wees zeker van een plek!

Kosten

We bieden je deze workshops gratis aan!